Kundeservice Søg Login

Panasonic RP-HJX21M

Hovedtelefon RP-HJX21M, Smukt udformet og med komfortabel pasform. E lydperformance, som giver dig mere klarhed, detaljerigdom, bas og råstyrke, mere end du havde troet det muligt fra så kompakte hovedtelefoner.
RP-HJX21M
rp-hjx21m
rp-hjx21m
PRIS DKK 899,00
Fragt (v/afhentning): DKK 50,00 - Total inkl. fragt: DKK 949,00
Lagerstatus: Få på lager (1)
Beskrivelse Energimærke Specifikationer
Varenr: rp-hjx21m
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Beskrivelse

Beskrivelse

Kraftfuld bas i en kompakt form

HJX21s fantastisk elegante, men samtidig forbløffende kompakte design skaber en øjeblikkelig high-end fornemmelse, som understreges af den nuancerede, ultradynamiske og basrige lyd, som skabes af deres topmoderne lydsystem.
 

Helt ren og kraftfuld bas

HJX21s er verdens første* øretelefoner med dobbelte aksiale højttalerenheder. Tilføjelsen af et sæt svingspoler og neodymium magneter til membranens forside gør højttalerne dynamiske nok til at opnå kraftig lyd af høj kvalitet -- især når den sendes gennem HJX21s koncentrisk designede lydgang.

*Fra oktober 2014, for øresnegle (i henhold til en Panasonic-undersøgelse).

 

Innovativt højttalerdesign

Den lange, lige port i dette nye ørestykke gør, at det sidder behageligt og lufttæt, og maksimerer det kraftfulde lydpotentiale fra den dobbelte, aksiale 13,5 mm enhed. Det vibrationsundertrykkende aluminiumshus reducerer også unødvendige vibrationer, så lydens klarhed forbedres, mens et stort kammer sørger for en robust bas.

 

Kompatible med smartphones

Mikrofon og fjernstyring
HJX21 hovedtelefonerne understøtter mikrofon og fjernstyring, der er kompatibelt med iPhone-, BlackBerry®- og Android™-enheder. Det betyder, at de ikke bare afspiller musik fra din eksisterende smartphone, men at deres mikrofon også kan bruges til telefonsamtaler.
*Eksklusive Nokia, ZTE (OMTP).
Energimærke
Der er ingen energimærke til denne vare
Specifikationer

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System