Kundeservice Søg Login

All Inclusive

Få hjælp til installation af dit TV og bliv fri for stress og manualer

Mange af vores kunder er helt tilfredse med at tage deres nye TV 'under armen' og selv stå for alt, hvad der hedder transport, installation og indstilling. Til gengæld er der også mange, som gerne vil være fri for alt, hvad der hedder manualer og håndtering. Til dem har vi skabt vores populære servicekoncept

All-Inclusive!

Omsat til praksis betyder All-Inclusive at vi leverer dit TV og sætter det op på den medfølgende fod, sørger for alle tilslutninger, også til antennen, indstiller kanalerne og vejleder dig i brugen, så du får det optimale udbytte af apparatet. Vi rydder også op, befrier dig for emballagen  – og giver hele 5 års produktgaranti. Mere nemt og problemfrit kan det dårligt blive!

Tilbuddet gælder i vores normale handelsområde og kun ved køb af TV. Ekstraordinære opgaver som fx ekstra kabler, kabeltræk, kabelskjuler osv. afregnes særskilt.

5 års produktgaranti

Vores 5­-årige garanti udvider den 2-­årige reklama­tions­/garantiperiode som du altid får på dine køb, til at dække alle former for elektriske eller mekaniske nedbrud (funktionsfejl) i hele 5 år! 
Ønsker du også at være dækket mod udefrakommende skader, hændelige uheld m.v. hør venligst personalet herom.

Mulighed for 5 års Kompletsikring

Udover muligheden for den 5 årige produktgaranti, kan du også sikre dig med hele Kompletsikring. Kompletsikring dækker elektriske eller mekaniske nedbrud også efter de 2 års reklamationsret. Dækker uheldsskader, såsom udefra kommende hændelige uheld. Rensning, hvis det kan afhjælpe det opstået problem. Slitage når opstået fejl skyldes at dele i apparatet er slidt op og må udskiftes og pixelfejl på TV skærme.

Læs om alle mulighederne her: Kompletsikring

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System